Home Новини Родители откриха сърцераздирателно писмо от починалия си син

Родители откриха сърцераздирателно писмо от починалия си син

Прочетете писмото, написано от починалото момченце до неговите родители

1825
0
SHARE

След дългогодишните опити на Амбър Шуумейк да има дете, чудото най-накрая се случва, като тя ражда живо и здраво момченце, наречено Лиланд.

,,Той беше умен още от първия си ден на бял свят. Той научи много рано азбуката, номерата, цветовете, формите, когато беше едва на 1 година. Затова не беше изненадващо, когато хората използваха думата ,,интелигентен“ за да го опишат.“, разказва майката.

Лиланд е обичал да ходи на училище, да учи за Втората световна война, да цитира филмите на Адам Сандлър, а нещото, което е обичал най-много да прави, е да си играе в мръсотията.

,,Никога не ми е минавало през ума, че това ще е нещото, което ще го отнеме от мен.“, продължава Амбър.

Шестгодишното момче е починало от ,,Balamuthia mandrillaris“ – рядка амеба, която е причинила инфекция в мозъка и гръбначния стълб, от която най-вероятно се е заразил в мръсотията.

Миналият месец, Лиланд е започнал да се оплаква от главоболие. Майка му го е завела при педиатъра им, който го е лекувал за алергия.

Така след една седмица състоянието на детето се влошава, то започва да повръща и е било прието в местната болница. Там скенерът е показал подуване зад носната кухина, за което докторите смятали, че се дължи на инфекция в синусите.

Но въпреки лечението, здравето на Лиланд се влошавало с всеки изминал ден, докато мозъкът му отказал напълно.

,,Те повториха теста за мозъчна смърт 12 часа по-късно и потвърдиха нашия най-голям страх. Те влязоха и изключиха машината, а аз гледах как моето детенце напуска този свят.“, обяснява през сълзи Шуумейк.

Когато жената и нейният съпруг се върнали вкъщи за да изберат дрехи за погребението му, те забелязали парче лист от тетрадка поставено върху масата, което им вдъхнало надежда. Това е било писмо от Лиланд, в което той е написал до своите родители: ,,Все още съм с вас, благодаря ви и ви обичам, мамо и татко. Днес е хубав ден!“

Майката и бащата не знаят кога е било написано, но споделя, че е паднала на земята, плачейки, когато го е прочела.

,,Той беше светлината на нашия живот и центърът на това семейство. Броя дните, когато ще мога да видя сладкото му лице и да чуя красивия му глас отново.“, споделя опечалената майка.

screen-shot-2015-09-30-at-9-51-02-am

LEAVE A REPLY