Home Начин на живот Ритуал срещу изневяра и уроки със сол

Ритуал срещу изневяра и уроки със сол

3831
0
SHARE

RitualДа, дори и за онези, които не вярват на тези неща и нито з амиг не им е ставало инетерсно а какво би се случило ако опитам. С този текст ще ви разкрием няколко начина да предпазите себе си от уроки, както и вашите близки, а з аонези, които се притесняват за семейния си живот и дали тяхната половинка им изневерява може да опиат пък резулата ще видим след това.

1. Ако има съмнения за изневяра- тук се ползва само и единствено сол, като е нужно да станете през ноща, докато всички спят и да посипите в ъглите на вашето семейно легло сол. След това обикаляте по часовниковата стрелка и едновременнос това казвате следните думи, които се изричат, докато през цялото време обикаляте леглото:

" Както аз рабинята божия ( вашето име), без сол не мога нито да живея, нито да бъда,

и както на мен рабинята божия ( вашето име) без сол ми е безвкусно и неприятно,

 така и рабът божии ( името на мъжът ви) да не може без рабинята божия ( вашето име) и

 животът му без рабинята божия ( вашето име) да бъде немил и неприятен.

БЪДЕТЕ ДУМИ МОИ, КРЕПКИ И ЛЕПКАВИ. ПО- КРЕПКИ ОТ КАМЪКА И ПО- ЛЕПКАВИ ОТ ВОСЪКА….АМИН

Това е всичко, след това си легнете и солта я оставете разпиляна 3 дни там където е била. Едва на 3 ден може да съберете солта в една кисия и да я заровите в земята далеч от дома си.

2. Против уроки– Солта и тук е пръв приятел, още предците ни са знаели, че солта помага да се отблъсква лошата енергия на хората иса я носели навсякъде със себе си. Така, че това не е никак трудно. Просто в една малка чантичка може да си сложите малко сол и да си я приберете в портмонето например. Така злите очи ще бягат от вас със сигурност.

LEAVE A REPLY