Home Мода Разнообразни модели макси блузи

Разнообразни модели макси блузи

1408
0
SHARE

За пълните жени попълването на гардероба с идеалните дрехи е по-остър проблем в сравнение с останалите дами.

Сложността в търсенето на подходящ размер, модел, цвят, заставя пищните дами да се изхитрят и да си създадат свой стилен образ на основата на няколко базисни дрехи.

В гардероба на закръглените дами задължително трябва да има няколко модела макси блузи, различни цветове, които могат да бъдат основа за десетки комбинации.

При правилно подбран модел и цвят те ще разкриват и прелестите на фигурата.

За да намерите идеалните макси блузи, добре е да следвате съветите на стилиста: да се обръща внимание на модела, правилно подбран цвят и размер.

Само в този случай може да се избере действително добро изделие, което да стане основа за изграждане на стилен и изразителен образ.

Блуза тип риза – основен модел за пълните жени. Универсалността на модела ги прави делови или романтични, игрив или строг образ.

Макси блузите от този модел могат да са свободни, които се препоръчат за дамите с фигура „ябълка” и прилепващи – за дамите с фигура „пясъчен часовник”.

Блуза тип пончо – отдавна бяха на върха на модата, но сега отстъпиха това място. Сега са подходящи за създаване на романтичен образ.

Популярни са удължените макси блузи тип туника. Този модел е идеален за притежателките на пищни бедра, които да се прикрият.

Дължината на туниката трябва да бъде правилно подбрана, така че да прикрива недостатъците, а не да ги подчертава.

Туниката може да бъде прилепнала или свободна. Свободната лесно се променя с помощта на тънко коланче.

Дължината на ръкава на блузата е също важен въпрос, който като правило се решава в полза на дългия ръкав. За зимата такава дреха е добре, но за лятото не е подходяща.

За летните модели подхожда ръкав ¾ , станал класически за притежателките на пищни форми.

Въпреки различните мнения, пълните жени могат да носят и бяло, и ярко, и райета. Важно е само да се избере правилния модел, неговия цвят и щампи.

Строгата класическа сива или черна блуза това, разбира се, е красиво и елегантно, но да се откажете от ярък цвят и красива щампа заради чуждо мнение, не си заслужава.

LEAVE A REPLY