Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Разбери кой е мъжът за теб според зодията ти? –II част

Разбери кой е мъжът за теб според зодията ти? –II част

1079
0
SHARE

Ако си родена през юни

 

zodii

Ти си забавна, умна и доста бъбрива. Обикновено си доста директна и откровена. За теб подходящия мъж трябва да може да те изненадва и да ти предлага разнообразие особено от емоционална гледна точка. Освен това мъжът трябва да е стабилен, да знае какво иска и да го постига.

 

Ако си родена през юли

 

Ти си много мила, добра и нежна и поради това мъжете често те нараняват. Затова подходящият мъж за теб трябва наистина да вярва в любовта, да е нежен и да те подкрепя изцяло.

 

Ако си родена през август

 

Ако си родена през август, то ти си странна птица. Можеш както да бъдеш широкоскроена, така и да и да мразиш много силно. Подходящият мъж за теб е човек, който може да те забавлява. Невзрачните мъже , мъжете които не обичат да излизат и да се забавляват не са за теб.

 

Ако си родена през септември

 

За теб подходящият мъж трябва да може добре да си прави сметката, да е земен и разумен, да се грижи добре за външния си вид и най-вече да те слуша. Защото ти не търпиш възражения.

 

Ако си родена през октомври

 

Ти си интересна смесица от интелект, страхотно чувство за хумор, състрадание и не малка доза отмъстителност, ако се наложи. Подходящият мъж за теб е този, който ще те разбира. Той трябва да е и интелигентен и възпитан.

 

Ако си родена през ноември

 

Ако си родена през ноември, ти си много проницателна и държиш на честността. Мъжът, с който ще си щастлива трябва да е готов на всичко за теб и да те кара да се чувстваш истински желана.

 

Ако си родена през декември

 

Ти си открита, забавна и страхотна мацка, която обича да се забавлява много. Обичаш да излизаш, обичаш компаниите, а в любовта се отдаваш до край. Мъжът за теб трябва да е забавен и да споделя твоя начин на живот. Не теб не ти трябва мъж, който да е стиснат.

 

LEAVE A REPLY