Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Разбери кой е мъжът за теб според зодията ти? –I част

Разбери кой е мъжът за теб според зодията ти? –I част

1401
0
SHARE

Често се случва да сме с неподходящия мъж, но да си мълчим и да продължаваме да се измъчваме с него. Понякога сме пък наистина щастливи с мъжа до нас.

 

zodii

 

 Как да разбереш кой е подходящият мъж според зодията, в която си родена?

 

Ако си родена през януари

Ти си безкомпромисна и не търпиш лигльовци. За теб най – подходящия мъж е амбициозен, земен, високо интелигентен. Той трябва да се облича стилно, да знае какво иска и да не чака нищо да му се даде даром

Ако си родена през февруари

Ти самата си много интересна и интелигентна. Това, което не търпиш, е някой да ограничава свободата ти. За теб най – подходящия мъж е либералният, необсебващия пич, който едновременно с това е и достатъчно романтичен, за да ти даде това, което търсиш.

Ако си родена през март

На теб ти трябва внимателен, уверен, самостоятелен мъж, който да ти даде едновременно сигурност и свобода. Ти самата си жена, която ако реши, може да обърне света за любимия и искаш това от половинката си.

Ако си родена през април

Ти си привлекателна, сантиментална и на моменти голяма романтичка. Ще бъдеш щастлива с мъж, който те уважава. Мъжът до теб трябва да е романтичен, грижовен и да те те оценява.

Ако си родена през май

Родените през май жени са сред най – привлекателните жени…но и са сред най – проклетите. Ако си родена през май, ти преследваш целите си до край и не търпиш никакви възражения. На теб ти трябва мъж, който ти е равен като партньор. Ти не търпиш мъже, които не знаят какво искат и мрънкат постоянно за нещо.

Ако си родена през юни

Ти си забавна, умна и доста бъбрива. Обикновено си доста директна и откровена. За теб подходящия мъж трябва да може да те изненадва и да ти предлага разнообразие особено от емоционална гледна точка. Освен това мъжът трябва да е стабилен, да знае какво иска и да го постига.

 

 

LEAVE A REPLY