Home Любопитно Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името...

Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името му! – III част

1511
0
SHARE

 

С – Капризен, изискващ, хладен и резервиран е този мъж. Доста често ще се чувстваш неуверена до него. Но ако успееш да му влезеш под кожата, ще видиш, че е страхотен, стабилен и отговорен мъж.

myj i jena

Т – Този мъж е нежен, мил, романтичен и напълно отдаден на връзката си. Само не се заблуждавай, че можеш да го командваш, никога няма да го допусне, дори и много, ама много да те обича.

У – Умен и забавен, той умее да привлича интереса на всяка жена. Затова и честичко гледа в страни.

Ф – Този мъж е бохем. Обича рисковете, хубавата храна, коли, музика, пиене и най-вече хубавите жени. Той никога няма да се промени и да заживее по-кротко.

Х – За този мъж е по – важен интелекта, отколкото красотата на жената. Той е умен, амбициозен и интересен мъж и можеш да го впечатлиш, ако имаш богата култура и познания в различни области.

Ц – Ако имаш такъв мъж до себе си, можеш да си спокойна. Той знае какво иска и го постига на всяка цена. Мил, отговорен и грижовен, той ще е винаги до теб.

Ч – Страстен и много темпераментен, този мъж трудно остава верен на една жена.

Ш – Този мъж е доста ревнив, деспотичен и сприхав. Обича да контролира нещата и да наказва сурово и за най-малките грешки на жената до себе си, но трудно, да не кажем никога не признава своите.

Щ – Добър в работата си и с големи амбиции за развитие в кариерата, но често пренебрегва семейството си.То е винаги за заден план.

Ъ – Няма да ти бъде лесно с този мъж. Той е странен, интересен, възбуждащ и е много трудно да го хванеш. Ако си точната жена обаче, ще сложи светът в краката ти.

Ю – С прекрасно чувство за хумор, умен, интересен и много добър в леглото. За съжаление друго остава само с една жена.

Я – За този мъж, честта е над всичко и ако нараниш достойнството му, няма да ти го прости. По – леко със скандалите, ако искаш този мъж да е до теб.

LEAVE A REPLY