Home Любопитно Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името...

Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името му! – II част

2171
0
SHARE

Ж – Ако до теб е мъж, на който името му започва с „Ж” си щастливка. Това е мъж във всяко едно отношение. Не го изпускай!

myj i jena

З – Доста капризен, критичен и дребнав. Такъв мъж си прави много добре сметката, стиснат е и има склонност към трупане на вещи. Не понася критиките, но самият той често критикува.

И – Умен, динамичен и интересен мъж. Той знае какво иска от живота. За съжаление бързо се отегчава от жената до себе си и се впуска в нови приключения.

Й – Този мъж е мил, грижовен и стабилен. Ако искаш сериозна връзка, това е мъжът. Той е напълно отдаден на семейството и близките си и не поглежда в страни.

К – Изключително емоционална и бурна връзка те очаква, ако имаш до себе си мъж, на който името му започва с „К”. Той е страстен, бурен и доста ревнив.

Л – Забавен, умен и със страхотно чувство за хумор. Душата на компанията, страстен в леглото, този мъж ще направи светът ти по-хубав. За съжаление обаче той много обича жените и обича да кръшка.

М – Емоционално незрял и нестабилен. Егоист, който не обича да поема отговорности. Интересува се единствено от своето удобство и комфорт. Не обича да го критикуват и да му правят забележки. Той винаги е прав!

Н – Имаш до себе си отговорен, амбициозен и много деликатен мъж. Ако искаш да го задържиш, бъди мила с него. Той не понася грубостите!

О – Доста мнителен и затворен тип, който не показва чувства. Но направи ли го, ще ти е напълно и тотално верен.

П – С този мъж връзката ти ще е на приливи и отливи, защото той самият е като една буря. Емоционален, невъздържан, ревнив, и едновременно с това нежен, мил и романтичен. При този мъж страстта е на първо място.

Р – В началото може да изглежда доста груб и циничен, но ако го опознаеш ще видиш, че той е едно голямо сладурче, на което можеш да разчиташ.

 

LEAVE A REPLY