Home Любопитно Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името...

Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името му! – I част

2220
2
SHARE

Първата буква от името носи определен заряд и разкрива някой неща за нас, за отношенията ни с околните и най-вече за любовта.

myj i jena

Разбери какъв мъж имаш до себе си според първата буква от името му!

А – Този мъж е романтичен, страстен и винаги може да те изненада с нещо. Забавен, умен и грижовен е, но понякога изненадите, които ви прави могат да ви се сторят прекалени.

Б – Доста скрит и трудно разкриващ себе си мъж имаш до себе си. Ще ти се разкрие напълно единствено, ако е сигурен в любовта си. Но веднъж разкрие ли се, че откриеш колко истински и романтичен може да е.

В – Разсеяна и сложна личност имаш до себе си. Този мъж доста често се нуждае от твоята подкрепа. Заради разсеяността му, понякога ще ти се налага да го сваляш на земята.

Г – Честито! Този мъж трудно ще вземе решение да се обвърже. Той иска да е сигурен, че е материално осигурен и е постигнал достатъчно неща в живота, за да предприеме обвързване. За него на първо място са работата и кариерата.

Д – Малко затворен и притеснителен, той няма често да ти прави романтични изненади и да ти казва колко много те обича, но това не значи, че не те обича с цялото си сърце.

Е – Този мъж има чар, обаяние и знае как да омайва. Внимавай с него, защото може да поддържа паралелни връзки без дори да разбереш.