Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Разберете коя е вашата професия според зодията ви

Разберете коя е вашата професия според зодията ви

1651
0
SHARE

В случай, че все още се чудиш коя е перфектната за теб професия, послушай звездите и избери своята работа според зодията.

За всички е известно, че ние сме се родили под точно определен знак и това не е случайно. Положението на звездите при появата ни на бял свят може би предопределят до известна степен какви сме ние или поне какви черти са заложени в характера ни.

Друг въпрос е вече дали ситуациите, поднасящ ни животът, са спомогнали да развием определени качества или не.

И въпреки това, никога не е късно да открием себе си! Особено, що се отнася за работата ни – занимание, за което отделяме поне по една трета всеки ден. Научи кои професии са най-подходящи според зодията ти и може би ще се изненадаш колко много отговарят те на същността ти:

Овен
Представителите на тази зодия са с най-млади души в целия зодиак. Затова те имат нужда от работа, чиито резултати ще им дадат стимул да продължат напред, а ако това включва и бонус – било то паричен или просто добра оценка на труда им, ще бъдат истински щастливи.
Препоръчителни професии: социален работник, политик, телевизионер, пожарникар, полицай.

Телец
Именно стабилността е нещото, което удовлетворява телците. Те ще бъдат щастливи, ако имат фиксирано работно време, бонус, осигурен от фирмата автомобил, задължителни дни платен отпуск и други блага.
Препоръчителни професии: инженер, адвокат, архитект, дизайнер, готвач.

Близнаци
Родените под знака на Близаците имат едно изключително силно качество – природният интелект. Те преценяват умело всички ситуации, реагират бързо и винаги са в хармония с околните.
Препоръчителни професии: Брокер, оператор в отдел „Техническа поддръжка”, социален работник, учител, строител.

Рак
Раците са т. нар. шегувито от астролозите „майките в зодиака”. Те обичат да се грижат за нещо или някого, а децата и животните разтапят сърцата им. Умеят да дават добри съвети и са изключително големи защитници на правдата.
Препоръчителни професии: социален работник, учител, детегледачка, работник в отдел „Човешки ресурси”.

Лъв
Вроденото чувство за лидерство у Лъвовете ги прави перфектните управници. Те са интелигентни, независими, не се страхуват от предизвикателствата и успяват да вдъхновяват цели екипи за по-ефективна работа.
Препоръчителни професии: артист, политик, туристически гид, интериорен дизайнер, говорител.

Дева
Девите са всеизвестни с работохолизма си. Колкото повече ангажименти и действие, толкова по-добре, е тяхното мото в живота. Те са разговорливи, много любопитни и благородни в същото време, а перфекционизмът им се усеща и вижда във всичко, с което се захванат.
Препоръчителни професии: писател, журналист, критик, учител, преводач, детектив, статистик.

Везни
С приятна външност и бистър ум, родените под знака на Везни са едни от любимите служители на всички компании. Те са амбициозни и притежават лидерски умения, точно както Лъвовете. Приятна черта при тях е уравновесеността, която им помага да се справят с всякакви критични ситуации, както никой друг.
Препоръчителни професии: дипломат, танцьор, служител в отдел „Продажби”, туристически агент.

Скорпион
Ако изпаднете в екстремна ситуация, първият човек, за когото ще се сетите да помолите за помощ, е Скорпионът. Той решава всички проблеми с лекота, а от всеки спор излиза победител, защото е подготвен по всеки въпрос и то завидно много.
Препоръчителни професии: детектив, адвокат, учен, психотерапевт, учител.

Стрелец
Стрелците са изключително енергични и често обичат да анализират ситуациите. Те взимат решенията бързо и в повечето случаи уцелват точно в десетката. Освен това обичат да пътуват и да са навън, сред хора. Рутината просто може да ги убие. Чувството им за хумор е невероятно, с което много често успяват да успокоят дори най-нажежената обстановка в офиса, а и по този начин сплотяват колегите си.
Препоръчителни професии: министър, журналист, треньор, пиар, всяка професия, свързана с пътувания и срещи.

Козирог
Представителите на тази зодия са амбициозни и затова всяка професия, свързана с предизвикателства, ще им носи радост и наслада в края на работния ден. Те обичат да бележат точки, да са първи във всяко отношение и са готови на всичко за крайната цел – победата. Изключително отговорни и рядко отклоняващи се от правилната посока, всеки шеф ще се радва да има поне по един такъв служител в екипа си.
Препоръчителни професии: банкер, IT специалист, мениджър, администратор.

Водолей
Качеството на работа при Водолеите е забележително. Те изпипват всеки детайл, а идеите им са по-креативни от тези на всеки друг. Тях обаче фиксираното работно време не ги удовлетворява, затова предпочитат да работят ненормирано. В края на краищата обаче винаги спазват сроковете. Просто понякога вдъхновението не им идва в 2 следобед, а в 2 посред нощ.
Препоръчителни професии: дизайнер, музикант, учен, отдел „Иновации”.

Риби
Рибите са най-старата зодия в зодиака, и именно затова се твърди, че имат „стари души”. Те приемат работата със страст и обожават традиционните изкуства като танци, музика и фотография.
Препоръчителни професии: артист, коафьор, психотерапевт, медицинска сестра, ветеринар.

LEAVE A REPLY