Home Здраве Първи стъпки в отслабването!

Първи стъпки в отслабването!

955
0
SHARE

6e47225fec9fe554d72b6204036decf0Може да ви се стори много налудничево, но всъщност слабите жени са такива, защото някои неща в тяхното ежедневие са различни от на останалите. Тези навици са вредни, а ние ги приемаме, като даденост. От там идва и проблема, много жени слабеят, защото правят малки промени в начина си на живот. Всъщност това са неща от ежедневието и много често дори не се замисляме, колко са важни те за нас. Когато тялото усети нещо хубаво, то се отблагодарява и смъквате излишните килограми без да усетите. Ето и какви са тайните на слабите жени:

– Вървене пеш – ако времето ви го позволява не ползвайте постоянно градския транспорт или колата си. Отдайте се на ходене пеш било до магазина или работното място ако е възможно. Слизайте една спирка преди вашата и просто походете.

– Качване по стълбите – вместо да се качвате с асансьор се качете по стълбите. това е невероятно за тялото.

– Хапвайте често и по малко – храненето трябва да бъде по 7-8 пъти на ден, през 2 часа, но на малки порции.

– Не се тъпчете – хапвайте винаги когато сте гладни, но задължително не прекалявайте до пръсване. За тази цел излъжете мозъка, като хапвате бавно, така информацията, че сте сити стига до мозъка и храната, която се приели е малко, защото се храните бавно.

 

LEAVE A REPLY