Home Любопитно Проведоха конкурс за бармани на дъното на басейн

Проведоха конкурс за бармани на дъното на басейн

Любопитна подробност е, че в международното жури ще вземе участие и български член

1135
0
SHARE

Конкурсът за бармани на дъното на абсолютно празен басейн е нестандартен и оригинален, както почти всичко, което е свързано с бранда Absolut. Надпреварата Absolut Invite се състоя на 10 и 11 март в затворения за ремонт хотел „Родина“, а участниците бяха бармани от най-добрите барове в България – Memento, By The Way, Sense, Tobaco Bar, Щастливото Прасе, The Cocktail Bar, One More Bar, Carrusel Club, Космос, Спутник и Cheers.

Всички те трябваше да създадат най-добрия Absolut коктейл, който да символизира ново приключение и креативност във всяка капка, но и да бъде съобразен с майсторските принципи на подготовка. Нужно беше също и да покажат добри презентационни умения, бързина в миксологията и познания относно напитки и рецепти.

Научете имената на двамата бармани, които ще представят страната ни на финала в Швеция.

Мъжете ще бъдат определени от международното жури, в което участват Димитрис Дафопулос и Никос Бакулис, собственици на един от най-известните барове в Атина – The Clumsies, който беше поставен на 7-мо място от международната организация на топ 50 баровете в света.

Към предприемачите се присъедини и Джошуа Фонтейн – създател на небезизвестните Glass и Mary Celeste в Париж. В журито има и българско участие, което е от страна на Велислава Попова – главен редактор на информационния сайт Dnevnik.bg.

LEAVE A REPLY