Home Мода Прическа според зодията! Виж коя прическа ти подхожда? Част първа

Прическа според зодията! Виж коя прическа ти подхожда? Част първа

2845
0
SHARE

Овен

pricheski

Ти си стилна и уверена в себе си и винаги изглеждаш добре. Обичаш да привличаш вниманието към себе си и честичко експериментираш с прическата. Много подходящи за теб са различните кокове, в които можеш да вплиташ различни аксесоари за коса. Добре ти стоят и  диадемите и панделките.

Телец

Ти си модерна, практична и обичаш лесните за поддръжка прически. Подходящи за теб са късите прически. Ако обичаш дългата си коса и не искаш да се разделиш с нея, носи я повече на конска опашка, така много ще ти отива.

priches

Близнаци

Ти си вълнуваща и много интересна като личност. За теб подходящи са прическите, които изглеждат небрежно. Малко небрежни къдрици, падащи нежно по раменете ти, леко повдигната с някоя фиба коса, и ще привличаш вниманието, където и да се появиш.

Рак

Като личност си чувствена и романтична и за теб подходящи са ретро прическите и класическия стил.

Лъв

Ти искаш да си център на вниманието, затова пробвай с обемните прически и смел бретон. Ти си достатъчно самоуверена, за да експериментираш в прическата, пробвай се!

Дева

Ти си пефекционистка от всякъде. Грижиш се добре за косата си и не излизаш от дома си, без всяко едно косъмче по главата ти да не е на мястото си. За теб подходящите прически са загладените прически, стегнатите кокове и различните варианти на вдигната коса.

 

 

 

LEAVE A REPLY