Home Уютен дом Премахнете умората с тази детоксикираща вана

Премахнете умората с тази детоксикираща вана

Спестете пари от посещение в спа център, като си създадете такъв напълно сами у дома!

1270
0
SHARE

След дълъг и натоварен ден, едно от най-приятните неща е да се отпуснеш в топла и ароматна вана. Така не само релаксираш и се откъсваш от проблемите, но отпускаш съзнанието и тялото си.

Виновникът за това не е само топлата вода, но и добавките, които е препоръчително да присъстват.

Благодарение на своите съставки, релаксиращата вана почиства кожата в дълбочина. Представяме ви изпробваните такива, които със сигурност ще дадат добри резултати.

1. Джинджифил
Просто поръсете предварително напълнената вана с настърган джинджифил. Той помага за отделяне на повече пот от тялото, което от своя страна е чудесен начин да се отървете от натрупаните в организма токсини.

2. Сода за хляб
Както много от вас вече са чували, сода бикарбонат притежава свойството да неутрализира хлора в чешмяната вода, което само по себе си е добър начин да добавите детоксикиращи свойства към ежедневната баня.

3. Ябълков оцет
Водата, смесена с ябълков оцет също ще ви помогне да се изпотите повече и да изкарате вредните токсини от тялото, но ще окаже и благоприятно влияние на възникнало кожно възпаление. Необходимо е да използвате 2 супени лъжици, като няма нужда да се притеснявате за миризмата на оцет.

4. Етерични масла
Пазарът е пълен с много етерични масла, които са отлични за вашата детоксикираща вана. Най-подходящите такива са лавандула, мента и сандалово дърво. Те се грижат не само за тялото, но и за сетивата ви.

LEAVE A REPLY