Home Начин на живот Хороскопи и нумерология От какво се обиждат различните зодии?

От какво се обиждат различните зодии?

Вижте как да предотвратите кавгите с различните зодии

1504
0
SHARE

Днес ще ви разкажем от какво се обиждат най-много различните зодии. Избягвайки тези неща, ще си спестите доста неприятности и кавги.

Ако искате да сте в добри отношения с представителите на заодия Овен, никога не си позволявайте да се месите в живота им. Те не търпят някой да им дава съвети или да ги учи как трябва да живеят. Винаги поднасяйте много умерено критиките си и се старайте те да са придружени и от много комплименти. Никога не подлагайте под съмнение неговата концентрация или добра преценка. Губещи ще сте само и единствено вие!

Телците не търпят критики за отношението си към техните хобита и наслади. Никога не ги обвинявайте, че прекаляват с нещата, които им носят наслада. Не спорете с тях и за пари. За тях те са болезнена тема и не е добре да я засягате. Избягвайте да се намесвате в личното им пространство. Те ненавиждат някой да се рови прекалено дълбоко в тайните им!

Никога не си позволявайте да отнемате думата на Близнаците, ако искате да сте в добри отношения с тях. Тя обичат не само да говорят много, а и винаги да са център на внимание. Те са изключително свободолюбиви, така че дори и не си помисляйте да се бъркате в живота им.

Никога не обиждайте близките и важни хора за Рака. Представителите на тази зодия уважават изключително много хората в своето обкръжение и би било голяма грешка да обидите някой от тях. Никога на пришпорвайте раците, дайте им необходимото време, за да вземат спокойно решение. Ако ракът е ваш партньор в живота, винаги обръщайте внимание на детайлите и не пропускайте нито една подробност.

При лъвовете е точно обратното! Слънцето на небето грее само и единствено заради тях! Не си и помисляйте да хвалите негови роднини или приятели пред него. Никога не го критикувайте на висок глас, особено пред други хора.

Девите се славят с изключителната си лоялност, така че ако искате да не ги ядосвате, бъдете лоялни и вие! Никога не обещавайте на девата нещо, което не можете да изпълните. Забравете и шегите за външния вид на представителите на тази зодия. Ще ги загубите завинаги!

Представителите на зодия Везни държат да не ги притискате с взимането на решения, никога не ги наричайте „колебливи“.  Никога не им повишавайте тон, това е изключително голяма обида за тях. Не забравяйте да ги уважите на личния им празник, може да им поднесете само една картичка, но тя ще е напълно достатъчна, за да ги зарадвате.

Скорпионите държат да сте максимално искрени с тях и никога да не ги лъжете. Не се съмнявайте в тяхната лоялност и никога не ги упреквайте в изневяра. Скорпионите не търпят да им се мрънка за малки неща, избягвайте да бъдете дребнави с представителите на тази зодия.

При стрелците с пълна сила важи мисълта „дела трябват,а не думи“! Те са хора на делата, не понасят прекалените детайли и обяснения. Не се съмнявайте в тяхната преценка, те винаги знаят най-добре! Не обиждайте неговите близки, той винаги стои зад тях.

Когато общувате с козирози е важно да знаете, че за тях точността е всичко. Никога не нарушавайте предварително уговорени срокове. Не подлагайте под съмнение успехите му и никога не парадирайте с това, колко пари можете да изхарчите – той не навижда прахосничеството.

Водолеите обичат да спорят, но ще ги загубите, ако се опитате да им натрапите своята гледна точка! Винаги се възхищавайте на идеите им и не ограничавайте свободата им.

Никога не сваляйте рибите на земята. Не се бъркайте в измисления от тях свят, оставете ги да живеят там. Не се бъркайте в личния им живот и не се опитвайте да скриете истината от тях. Те много бързо ще ви хванат в лъжа!

 

LEAVE A REPLY