Home Клюки Отбора на Албена Вулева контролира къщата

Отбора на Албена Вулева контролира къщата

893
0
SHARE

ludmila_zahajaevaПрез последната седмици Албена Вулева и нейните последователи са на върха и управляват къщата на Виповете.

Първо седмичната мисия "Демокрация", когато именно Албена беше диктатор под прикритие, който вземаше всички решение без никой да подозира. След това миналата седмица мисията беше за преборване на страховете на всеки съквартирант, а Лош получи тайна мисия, от която зависеше в крайна сметка резултата от мисията. Той трябваше да накара всички да си мислят, че има фобия от балони и да го спасят от една стая, която беше пълна с балони, въпреки, че ако го спасят загувхаха мисията. Той толкова добре изигра всичко, че освен, че го спасиха от стаята въпреки, че знаеха, че така ще провалят мисията дори успя да ги разплаче. Великолепната актьорска игра спечели на всички максимален бюджет.

Вчера пък станахме свидетели на поредната седмична мисия, която е трета подред, когато правилата на играта и развоя на събитията и бюджета зависят от някой от отбора на Албена Вулева. този път нейната майка Людмила Захажаева стана психотерапевт на всички съквартиранти и получи мисия да ги излекува от постоянната агресия. При получаване на задачата меко казано много от съквартирантите останаха безмълвни от задачата.

LEAVE A REPLY