Home Всичко за жената Няколко трика за сухи и здрави крака през зимния период

Няколко трика за сухи и здрави крака през зимния период

1222
0
SHARE

изтеглен файл (1)На прага на зимата идват и проблемите. Никой не обича да стои с мокри крака цял ден на работа, както и на никой не му е приятно да пада по заледените улици.

За това си има и малки трикове, скоито може да се предпазите в студена зима. С помощта на някои стоки от бита може да си осигурите спокойствие, въпреки странните мерки, които се вземат.

– За сухи крака –  с две обикновени найлонови кисий ще се подсигурите със сухи крака докато стигнете до работа или училище, че било то и до магазина. Слагате си чорапите и върху тях обувате по една чантичка и след това ботушите или обувките. Те не се виждат и няма как някой да ви помисли за луди, че имате найлон на краката си.

– Предпазване от пдане по леда – Много е неприятно да бързаш за някъде, а навсякъде да е заледено. Чувстваме се, като котки без нокти, които всеки момент ще паднат. За това може да си послужите с един трик. Трябват ви само един чифт терлици, за предпочитане по-големи. Терлиците се обуват върху обувките и така не се пързаляте. Ако нямате терлици на разположение опитайте с чорапи, които също трябва да са големи.

LEAVE A REPLY