Home Красота Няколко трика за здрава и перфектна коса!

Няколко трика за здрава и перфектна коса!

1470
0
SHARE

maski-za-zdrava-kosa-s-biraКосата ви може да бъде здрава и сияйна само с няколко обикновени продукта намиращи се във всяка къща. Няма нужда да даваме камара пари за козметика, която също помага, но при всички положения бърка в джоба на всеки. И все пак търсим лесен и бърз начин, който да има ефект веднага. Ето няколко няща, с които ще върнете живота на косата си:

– Ябълков оцет – След всяко измиване на косата я изплаквайте с ябълков оцет. Той има свойството да защитава косата от омазняване и пърхут. Освен това я прави лъскава и мека.

– Сол – тя е толкова силно ползван продукт във почти всички сфери, а освен това се оказва, че има благоприятен ефект и на косата. Тя  я прави мека и я успокоява ако има раздразнения. За целта ви трябва една чаена лъжичка сол със също толкова шампоан и разбъркайте. Нанесете на косата си и стойте така 20 минути, а след това изплакнете.

– Бира – ако искате косата ви да има обем е нужно след всяко измиване на косата да я изплаквате обилно с бира, като не се изплаква.

LEAVE A REPLY