Home Всичко за жената Няколко супер лесни упражнения за добър тонус и стегнато тяло

Няколко супер лесни упражнения за добър тонус и стегнато тяло

1088
0
SHARE

Доброто настроение сутрин се отразява на настроението през целия ни ден. Предлагаме ви няколко много елементарни сутрешни упражнения, които не само няма да ви забавят, но ще повдигнат духа ви и ще ви заредят с енергия.

За да правите тези лесни упражнения ще са ви необходими само две гирички ( по 2 – 3 кг.), но нямате такива в дома си можете да използвате две шишета, които да напълните с вода.

uprajneniq

 

Застанете прави, с леко разкрачени крака, като стъпалата ви да са в една линия с раменете. Вземете гиричките, изпънете добре напред ръцете и започнете бавно да смъквате ръцете си надолу. След това ги вдигнете рязко в изходна позиция. Повторете упражнението няколко пъти, след което, в продължение на около половин минута бавно доближавайте ръцете си една до друга, държейки гиричките. Задръжте така за около минута и върнете в изходна позиция.

 

Упражнение за укрепване на бедрата и задните части

Klekove_giri

Застанете прави, с леко разкрачени крака и със стъпала, които са на една линия с раменете. Изпънете ръце и бавно започнете да правите клекове. Повторете упражнението няколко пъти.

 

LEAVE A REPLY