Home Всичко за жената Няколко неща, които всяка жена е правила поне веднъж в живота си

Няколко неща, които всяка жена е правила поне веднъж в живота си

887
0
SHARE

 

1.     Клюкарствала е по адрес на приятелка

 

kluki

Е, да, колкото и да сме близки с някоя приятелка, понякога ни се иска да я обсъдим зад гърба и. Това не значи, че не държим на нея и не я обичаме, просто в даден момент не можем да си държим езика зад зъбите.

 

2.     Пренебрегвала е старите приятели, заради нови

Държим на старите си приятели, но когато се появят нови ни се струват по – забавни и интересни и несъзнателно пренебрегваме старите си, изпитани приятелства, за сметка на забавното и вълнуващото, което откриваме в новите.

 

3.     Затваряла си е очите за неуспешна връзка

Виждаме, че връзката ни не върви, но си затваряме очите за недостатъците на партньора ни. Едва ли има жена, която да не го е правила поне веднъж. Наясно сме, че от връзката ни нищо няма да излезе, но напълно съзнателно пренебрегваме малкото гласче в главата си, което ни казва:” Прекрати я!”.

 

4.     Носила е дрехи, които изобщо не и подхождат

Да, често се случва да носим дрехи, които са напълно неподходящи за нас. Ние обаче се чувстваме комфортно в тях или пък просто в мислите си се виждаме страхотно в някоя дреха, без да отчитаме факта, че ако на приятелката ни някоя рокля и стои перфектно, на нас може да седи смешно.

 

LEAVE A REPLY