Home Клюки Николета Лозанова си има любовник!

Николета Лозанова си има любовник!

3189
4
SHARE

nikoleta-lozanova-s-obitsite-na-dolce-gabbanaВсички таблоиди отново гръмнаха с информация за живота на Николета Лозанова. Този път е набедена, е слага рога на Валери Божинов за пореден път.

Не е тайна, че преди година, когато бяха скарани и дори разделени с Валери, именно Лозанова беше виновна, защото изневери на Валери и той много се ядоса. След време реши да й даде още един шанс, но явно тя не го оценила. Според запознати до нея тя имала връзка от известно време с турски милионер, който я издържал. За да не я хване Валери бързо харчела парите или ги прибирала в банка, за да не се усети Божинов. Това най-вероятно е вярно, защото като се замислим тя живее в лукс и така е свикнала, но Валери не може да й го осигури все пак паричното му състояние не е толкова добро. Любовникът бил около 50 годишен и се срещали по хотели у нас или чужбина поне един път седмично да се отдават на ласките си.

4 COMMENTS

  1. майка ви деба нещастна заглавие че някаква ученичка си е изхвърлила бебето цъкам защото ми стана интересно бум курвата лозанова си има любовник нищо ново какво ни боли кура за тоя парцал за задоволяване на нуждите друго не става от нея освен да задоволява богаташчетата

LEAVE A REPLY