Home Любопитно Народни вярвания, според които ще имате пари!

Народни вярвания, според които ще имате пари!

888
0
SHARE

19126_7027_1272997005Има много вярвания и ритуали около това как да имаме пари и те да се умножават постоянно. Според някои от тях са нужни малки принципи и правила, които да спазваме и така нещата се обръщат в наша полза и парите идват лесно при нас.

1. Пари назаем – на днешно време много хора вземат или дават пари назаем. Когато ви трябват пари на заем е най-добре това да се случва само в сряда сутринта и през деня. Ако все пак ви се наложи друг ден за заем избягвайте да търсите или давате заем във вторник, а останалите дни да не е вечер.

2. Заплатата – когато вземете заплата се постарайте първата вечер тя да си пренощува във вашата къща без да сте харчили от нея.

3. Комшиите – добрината между комшии е често срещана на всякъде, но избягвайте да отслужвате на съседите вечер със сол и хляб. Така само рискувате вашата стабилност относно парите да се прехвърли и да отиде при тях.

4. Ако бършите трохите от масата с ръка няма да имате пари. 

5. Не дръжте пари разпиляни на всякъде в къщата.

6. За да имате пари метлата в дома ви трябва да стои опряна до стената с дръжката на долу.

7. Портфейла – в него винаги трябва да имате поставени пари, та било то и стотинки. Те не трябва да се харчат, а да си стоят там и да ви носят още пари.

 

LEAVE A REPLY