Home Любопитно Най-честите сънища според психолозите

Най-честите сънища според психолозите

Дори не сте и предполагали какви биха могли да бъдат те!

858
0
SHARE

Почти всеки от нас се е замислял какво означават сънищата му, дали имат определено послание или просто са рефлексия на всичко, случило се през деня. Специалистите обаче, не са се отказали напълно от тяхното разгадаване. Психологът Иън Уолъс е интерпретирал над 150 000 сънища по време на дългогодишната си кариера, която вече продължава повече от 30 години.

Позовавайки се на наблюденията му, ние успяхме да съставим списък с най-често сънуваните неща и тяхното значение. Ето ги и тях:

#Откриване на нова стая

Значение: Съществува възможност, откриването на нова стая да символизира различни аспекти на вашия характер. Ако намираме логика в подобно заключение, новата стая би предполагала откриването на нов талант, който до момента сте потискали по една или друга причина.

#Неуправляем автомобил

Значение: Автомобилът може да бъде разглеждан като умението ви да се развивате в дадена посока. Вероятно в реалния живот се страхувате, че нещата биха излезли извън контрол, ако не сте вие, за да ги контролирате.

#Падане

Значение: Щом сънувате, че падате, много е вероятно в реалния живот да сте се вкопчили в определена ситуация или пък мисъл. Просто трябва да се успокоите, че въпросът не е на живот и смърт и да се отпуснете.

#Способност да летите

Значение: Възможно е да сънувате, че можете да летите, ако в реалния живот сте открили решение на проблем, който отдавна е занимавал съзнанието ви.

#Непознат ви преследва

Значение: При сън, в който се опитвате да избягате от някого, то вероятно подсъзнателно се притеснявате да се изправите срещу проблем, който знаете, че е от важно значение за развитието на живота ви.

#Невъзможност да извикате

Значение: Ако сънувате, че нямате възможност да говорите, то навярно желаете да споделите с някого какво мислите и чувствате, но просто не намирате куража да го направите.

LEAVE A REPLY