Home Начин на живот Най-тежкия работен ден ПОНЕДЕЛНИК- как да се справим?

Най-тежкия работен ден ПОНЕДЕЛНИК- как да се справим?

1078
0
SHARE

1500pix_sleep_clock-600x400Всяка седмица е едно и също седмицата започва идва петък и всички сме щастливи, защото започва уикенда и времето за почивка. За жалост обаче тези почивни дни минават толкова бързо и почти при всяка жена неделя вечер е време за депресия, защото тежкият понеделник чука на вратата. Понеделник е доказано най-трудният и неприятен ден за работа по целия свят. Ето защото имаме няколко съвета как да се псравим с тожи тежък ден, който се повтаря отново и отново. 

1. Нагласете се психически– Хубава идея е без значение какво точно работите да се подготвите на тема работа още от неделя вечер. При някои професии дори може да свършат някои задачи, за да бъде по-лек понеделника.

2. Купете си нещо ново– това е стара и изпитана рецепта. Все пак за една жена няма нищо по-хубаво от малко пазар без значение кога е това. Например през обедната почивка или преди началото на работния ден, като разбирасе се съобразите с работното си време и кога може да се измъкнете дори и за 30 минути релакс по магазините.

3. С песен на уста– още на път за работа си пуснете някоя хубава песен или любимото си радио, това винаги помага и разведрява. Не е тайна, че музиката действа добре на всяка жена.

4. обед с приятел– Ако разполагате с обедна почивка се обадете на приятел и седнете да хапнете и се посмейте, така стреса намалява.

5. Понеделник е различен- Направете си нещо само за вас, измислете го така, че то да се повтаря всеки понеделник и така всяка седмица ще чакате този ден с нетърпения да дойде. Подходящ пример за това е разходка, маникюр, кино, разкрасяване и всичко, което ви радва и ви доставя удоволствие.

LEAVE A REPLY