Home Любопитно Най-известната храна в Инстаграм е…..

Най-известната храна в Инстаграм е…..

Вижте коя е най-сниманата храна в Инстаграм

908
0
SHARE

Отдръпнете се, понички с топяща се глазура! Макарони, вашето време също приключи. Потребителите на Инстаграм са коронясали храна номер едно за тях, която дори не е и скъпа.

По последни данни, най-сниманата храна в Инстаграм е….. Нейно Величество Пицата. Италианският готвач Алесио Мекози и специалистът по ПР Клаус Дави бяха почетни членове на комисията, отредила победителя.

Журито е прегледало над 300 милиона снимки на храни, качени в сайта и е открило, че 17 милиона от тях са с добавен хаштаг #pizza. Не е изненадващ фактът, че в Ню Йорк има най-много направени снимки на пица, заемащи 6,1 процента от всички снимки на храни. Сушито е класирано на второ място, последвано от пастата.

Надмощието на пицата не е никак изненадващо. Тя е една от тези ,,приятелски“ храни, ставаща все по-модерна напоследък, които хората обичат да консумират, когато са в компания. Италианската вкусотия, е присъствала и продължава да го прави на безброй различни снимачни площадки и световноизвестни филми. Дори известни личности като Шей Мичъл и Дженифър Лорънс са споделяли, че са тотално обсебени от нея. И в това няма нищо лошо!

LEAVE A REPLY