Home Любопитно Най-добрите дати за сватба тази година

Най-добрите дати за сватба тази година

Ако ви предстои сватба, но сте суеверни, вижте решението!

1521
0
SHARE

2016 година е високосна и много хора са на мнение, че двойките, сключващи брак през тази година, няма да имат късмет. Е, ако сте получили предложение за брак и искате да го осъществите през 2016-та, то със сигурност сте малко нервни. И все пак не изпадайте в мрачни чувства.

Сайтът „lover.ly” представи кои дати през тази година ще донесат щастлив и дълъг брак. Ето ги и тях:

Понеделник, 29 февруари – С оглед на това, че настоящата година е високосна, това означава, че датата 29 февруари съществува на всяка четвърта година. Хората, водещи проучването прогнозират, че много двойки ще искат тяхната сватба да се проведе в този понеделник. Има и положителна страна – ще трябва да помните по-малко годишнини..

Събота, 9 април – това са числата, носещи късмет и щастие за математиците, нумеролозите и просто хората, които вярват в числата – 4, 9 и 16.

Петък, 13 май – този петък ще се случи само веднъж тази година през месец май. Мнозина ще си кажат „да” точно на тази дата.

Събота, 3 септември – определено първият уикенд от септември винаги е добър ден за сватба. Лятото все още продължава, но жегите са отминали.

Четвъртък, 6 октомври и неделя, 6 ноември – числата тук се подреждат в следния ред: 6/10/16 и 6/11/16. Очаква се тези дати да въодушевят много двойки.

Събота, 31 декември – нощта на Нова Година през 2016 г. се пада в събота, което значи идеално време за венчавка и започване на ново начало с новата 2017 г.

LEAVE A REPLY