Home Любопитно Мъжките навици, които жените трябва да знаят!

Мъжките навици, които жените трябва да знаят!

916
0
SHARE

изтеглен файлЕдин мъж е непробиваема стена, докато сам не реши да ви допусне до себе си. Всъщност мъжете са нежни същества и дори да не е за вярване всеки мъж си има душа, но понякога е трудно да ги разберем. Ето за това ви представяме някои навици на мъжете, които не трябва да ви очудват, а да имате търпение за мъжа до себе си и да знаете как да подходите, докато го разберете истински:

– Трудно се привързват- Това не е мит и няма нищо нелогично. Мъжете по принцип са привързани, по-скоро им е трудно, докато стигнат до самата фаза на привързване. Ако един мъж е бил раняван той става много мнителен и трудно се доверява.

– Не искат да говорят много– Това е напълно нормално, не си мислете, че сте единствената на, която мъжът до нея не я слуша. По някога мъжът ви всъщност ви слуша какво му говорите, но не счита за нужно да го покаже. Не си мислете, че ако вие се интересувате от всичко и той е така. В случая може да бъдете търпеливи и да се научите как да го накарате да ви отговаря, но това със сигурност не става ако му се сърдите или викате.

– Прилича на…– ако жените приличат на майките си, то мъжете приличат на бащите си. Ако се чудите за някоя негова част от характера се загледайте в отношенията на майка му и баща му и това как той се държи към майка му. Със сигурност ще откриете сходство и именно от отношенията на родителите му може да намерите решение.

 

LEAVE A REPLY