Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Мъжките изневери според зодията – I част

Мъжките изневери според зодията – I част

1353
0
SHARE

Безспорен факт е, че мъжете обичат да си кръшкат. Е, някой от тях успяват добре да го скрият, но все пак, ето как изневеряват мъжете според зодията си.

 

ZODII

Овен

Докато е влюбен, Овенът няма и да погледне друга жена. Докато ви носи на ръце, можете да сте напълно спокойни. На него не само много му личи, когато е влюбен, но и ако спре да ви обича и започне връзка ще ви го каже. Той не обича да крие и то не защото е много честен, а просто защото вече не го интересувате изобщо и не му пука за чувствата ви.

Телец

Те са по – уравновесени и по -трудно изневеряват, но ако го направят ще разберете какво става. Как ли? Ако Телеца ви изневерява той ще спре да се интересува къде ходите, какво правите, кога се прибирате. Телците са ревниви по природа и ако спрат да ви ревнуват, значи имате проблем.

Близнаци

Ако имате Близнак до себе си бъдете много внимателни. Ако Близнака започне да се държи „нормално” и прекалено „разумно” – имате проблем. Докато Близнака е влюбен във вас, той ще си сменя поведението, ще се държи непредсказуемо и ще обръща света ви с главата надолу. Ако обаче започне да се държи както останалите, той вече не ви обича и не държи на вас.

Рак

Ракът не обича да изневерява. Той наистина страда, ако се случи така, че да изневери. Ще познаете, че ви изневерява, ако започне да ви говори като пораженец.

Лъв

Лъвът не може и не иска да скрие това, което прави. Той иска да се знае и не му пука, дали ви наранява или не. Горд и доволен е от себе си и не се крие изобщо, когато ви изневерява. Ако някой „доброжелател” не ви каже къде и с кой го е видял, Лъвът сам ще се издаде със сигурност. Най – големият показател, че има проблем са неговите думи. Той ще започне да изтъква недостатъците ви все по – често и да ви сравнява пред вас самата с други жени.

Дева

Ако имате Дева до себе си значи сте донякъде щастливка. Мъжът Дева не обича да изневерява и трудно се поддава на изкушения, но ако го направи, може и въобще да не разберете.

 

LEAVE A REPLY