Home Мода Моден хороскоп? Вижте какво трябва да носите според зодията си! – II...

Моден хороскоп? Вижте какво трябва да носите според зодията си! – II част

951
0
SHARE

Везни

 

zodii

Вие обичате баланса и хармонията. За вас са стилните дрехи в черно, розово, бяло и синьо. Избягвайте дрехи на пластове, с прекалено много къдрици и се придържайте към изчистените кройки на дрехите.

Скорпион

Вие сте съблазнителна, впечатляваща и секси. Умеете да подбирате прекрасно дрехите си и единственият ви недостатък е, че често залитате по най-новите модни течения. За вас най-подходящите цветове са тъмно синьо, червено, розово, лилаво, черно.

Стрелец

Вие сте много жизнени и не можете да стоите дълго време на едно място. За това за вас най-подходящи за спортните и удобни дрехи. Не че ако имате някоя секси рокля тя няма да ви стои добре. Избягвайте прекалено натруфените дрехи или дрехите, които са плътно по тялото ви, няма да се чувствате комфортно в тях.

Козирог

Носете сиво, зелено, кафяво- това са вашите цветове. Вие сте горди и фини дами, а тези цветове ще подчертаят вашата горда осанка. Носете шалове- отиват ви.

Водолей

Вие сте интересни, ексцентрични и забавни и дрехите ви също трябва да са такива. Носете ярки, интересни дрехи, които ще подчертаят уникалното във вас. Не носете прекалено тесни дрехи- не ви отиват.

Риби

Нежни и чувствителни, за рибите най – подходящите цветове са блестящите, преливащи се цветове. Подходящите дрехи за вас са тези, които следват елегантно извивките на тялото ви.

LEAVE A REPLY