Home Любопитно Махни го от приятели във Фейсбук, ако държиш на него

Махни го от приятели във Фейсбук, ако държиш на него

Разбери защо е важно той да не ти е ,,приятел" във Фейсбук

960
0
SHARE

Фейсбук освен верен помощник за запознанства, може да бъде също така и враг във вече изградената ти връзка. Адвокатската кантора Leeds е предоставила данни, доказващи, че социалната мрежа присъства като мотив в една трета от делата за развод. Затова, ако наистина държиш на своя партньор и искаш взаимоотношенията ви да са добри, ние те съветваме да го премахнеш от листата си с приятели.

И причините за това не са само вероятността от поява на ревност или пък безбройните му покани за Candy Crush. Терапевтът Иън Келър твърди, че социалната мрежа убива мистерията в двойката, пеперудите в стомаха отстъпват място на реалността, където половинката ти споделя с всичките си приятели онлайн.

„Осъзнах, че не искам съпругата ми да ми бъде приятел във фейсбук. Нямах нужда от цялата тази допълнителна информация за нея, която тя пуска на стената си. Исках повече мистерия около нея, непредвидимостта ми липсваше. Не исках да знам, че тя се чувства уморена, и че пие третото си за деня кафе. Затова я премахнах от приятели във Фейсбук и бих препоръчал на всяка двойка да направи същото.“, обяснява Келър.

Не можеш да не се съгласиш, че непредвидимостта в една връзка може да бъде доста по-вълнуваща, вместо да знаеш за всяка крачка или мисъл на партньора ти.

LEAVE A REPLY