Home Любопитно Майка преобрази куклите на своята дъщеря

Майка преобрази куклите на своята дъщеря

Вижте невероятната промяна на провокативните играчки, предназначени на деца

1312
0
SHARE

Всички родители знаят, че е трудно да научиш своето момиченце да се приема такова, каквото е, да цени своя естествен външен вид и да проумее, че красотата има различни измерения, след като цялата обкръжаваща среда се опитва да го убеди, че ако не се вписва в дадени изкривени критерии, значи то не е привлекателно.

Голяма част от куклите, които през последните няколко години се продават на пазара, издигат на пиедестал изкривени стереотипи за красота, сред които големи устни с тъмно червило, тънки изписани вежди, ярък грим, къси поли и блузи с големи деколтета.

За щастие всичко това ядосва една майка и домакиня от Тасмания – Соня Сайн, която категорично решава да вземе нещата в свои ръце и да превърне куклите на своята дъщеря в по-приемливи за нея.

Играчките са от марката Bratz и се открояват с провокативната си визия, която производителите описват като модерна и в крак с най-горещите модни трендове. Соня обаче доста успешно променя устните и очите, създавайки ги с по-реалистични пропорции, премахвайки силния грим и изписаните вежди, а също така и ушива дрехи, които да не карат малките момиченца да мислят, че голотата е ключът към красивия външен вид. Освен това, майката измисля на куклите по-забавни и приемливи хобита, които са свързани с забавления на открито, вместо увлечение по модата, което производителите са приписали на творенията си.

LEAVE A REPLY