Home Клюки Майката на Вулева отново прави грандиозни скандали

Майката на Вулева отново прави грандиозни скандали

1406
2
SHARE

vuleva_500x375Още след влизането си в къщата на Вип Брадър ексцентричната Людмила успя да разпали страстите на всички съквартиранти и не спря да ги дразни.

При всеки един удобен случай майката на Вулева влиза в скандали с всеки, който и се изпречи на пътя. Този път тя се скара с Кали. От своя страна Кали не остана длъжна и двете си размениха редица убиди, но Кали най-накрая показа и другото си лице. Тя явно отвърна на обидите и дори изрече много цветущи ругатни по майката на Вулева, като в допълнение на всичко дори ходеше след Людмила с един дезодорант и пръскаше по  нея в знак на несъгласие с нейната ниска хигиена. Тази вечер предстоят елиминации и една от номинираните е Албена Вулева, което накара много от съквартирантите да се замислят какво би се случило с нейната майка, ако тя напунсе къщата.

2 COMMENTS

  1. Не ми е ясни защо трябваше да напусне Ксмелия Тодорова ,а не залбена звукова с майка си заедно ! Тази лигла и Долна твар я държите на всичките и гнусотии и нищо позитивно няма в нея ! Скандалжиика и безкрупулна лъжкиня! Не я виждам изобщо защо е в къщата! Ако си е получила хонорара вън !

  2. Защото правят шоу и продуцентите печелят по този начин.Ако изкарат Албена навън,предаването ще стане тъпо.

LEAVE A REPLY