Home Всичко за жената Лесни начини за премахване на миризмата от цигари

Лесни начини за премахване на миризмата от цигари

14808
0
SHARE

Media-18981-picМиризмата на цигари никога не е била приятна дори и за пушачите, Ето ви няколко полезни трика за премахване на миризмата от цигари във вашия дом или от дрехите ви.

Оцет – в няколко купички налейте по малко винен оцет и го сложете в ъглите на стаята, която сикате да премахнете миризмата. За една нощ там миризмата ще изчезне. 

Кърпа с оцет – Проветрете помещението, а след това с кърпа навлаженена с оцет леко натъркайите всички мебели, след това сложете навлажнената кърпа в средата на стаята без значение дали е на земята или на масата и я оставете там да пренощува.

Дрехи – първо ги проветрете на открито за час, след това в найлонова торба ги поставете и сложете в малка чашка омекотител за дрехи. Дрехите сгънати, а купичката с омекотител върху тях. Заедно ги завържете в торбата и оставете така до сутринта. Само внимавайте да не се разлее омекотителя.

Пепелник – много голяма част от миризмата на цигарите може да премахнете с малък трик с пепелника. Сложете в пепелника на дъното му един пръст от котешка тоалетна. Тази тоалетна е вид гранули, които поемат миризмата на животните, които пикаят върху тях. В случая обаче перфектно поемат миризмата на тютюн в цялото помещение.

Парфюм и крушка – Това също е успешен начин, трябва ви малко парфюм, който се поставя върху крушката. Тоест на изгасена и студена крушка намажете с памук малко от парфюма по цялата повърхност на крушката. Когато светнете в стаята и крущката се нагрее, парфюмът ще започне да мирише приятно.

LEAVE A REPLY