Home Красота Лесен трик да заздравим ноктите си

Лесен трик да заздравим ноктите си

1714
0
SHARE

33096_6668_1320790179Коя жена не иска да има хубави и дълги нокти, на които всички да завиждат, за жалост обаче не всички нокти са здрави.

Много често се сблъскваме със ситуацията, когато тъкмо ноктите ни пораснат и започват да се чупят един по един. Това може да бъде преодоляно много лесно с един трик, който отнема няколко минути на ден.

Трябва ви само йод и парче памук. Вечер преди да си легнете сложете на памук йод и натъркайте ноктите си, като е нужно да нямате лак по тях. Изчакайте няколко минути без да пипате нищо, за да попие хубаво и да не цапате, а след това си легнете. Има вероятност ноктите да пожълтеят леко, докато ползвате йод, но си има за какво да изтърпите. Процедурата се прави поне седмица, а може и повече. Не може да увредите ноктите си с него. 

С помощта на йода нокетът се втъврдява и заздравява и не може да се счупи. Ако не ви се занимава с това изберете лак в кафявата или по-тъмната гама и сложете вътре в шишето при самия лак малко йод. След това просто се лакирвайте с него.

LEAVE A REPLY