Home Всичко за жената Лесен начин да избелим зъбите си сами

Лесен начин да избелим зъбите си сами

2109
1
SHARE

9123f2f3277f33ab22ead7e98c31826b75df73b4

Кой не иска да има бели зъби, за жалост в днешно време много често се срещат проблеми, като жълти зъби и петна по тях.

Разбира се сами сме си виновни зъбите ни да бъдат в такова състояние, като най-често се получава оцветяване на зъбите от  храни и напитки. Има варианти з аизбелване чрез процедури при зъболекар, но те понякога са непосилни за нас. Скъпите процеудри ни кара да намерим начин да си поддържаме и избелваме сами зъбите. Има начин сами да върнем белотата на нашата усмивка, като ползваме само лимон. Не вендъж сме казвали колко е полезен лимона и на колко места можем да го ползваме свързани със здравето, козметика и домакинство. Сега ще ви представим как да си избелите зъбите с лимон.

Изцедете един лимон и сложете вода към сока. Два пъти на ден се жабурете с получения разтвор. Лимоновия сок има действие и избелва зъбите, но не прекалявайте, защото може да нарушите зъбния емайл. За тази цел процедурата се прави два пъти на ден, а приготвената смес изразходвайте за деня. Всеки ден приготвяйте пресен сок с вода.

1 COMMENT

  1. ""Пастата за зъби е наистина уникална. След като я пробвах за първи път имах усещането, че досега въобще не съм си мил зъбите – с много малко количество (колкото грахово зърно, и дори по-малко) се получава страхотно разпенване и перфектно измиване и има страничен ефект – кара те да си миеш по-дълго и по-стриктно зъбите (когато употребявам други пасти, гледам да приключа колкото се може по-бързо). След измиване усещам зъбите си комфортни и чисти по- дълго време. Според мен има и много добро въздействие върху венците – спокойни са и не те дразнят (което не ми се е случвало от други „лечебни“ пасти). Освен това, зъбите стават три идеи по- бели.
    Много добра паста и горещо я препоръчвам на всички!"- това е отзив на клиент, който ползва пастата за зъби с рейши (ганодерма) – https://kafeganoderma.wordpress.com/products/personal-higiena/pasta-za-zabi/

LEAVE A REPLY