Home Начин на живот Коя е твоята врата? 1 част

Коя е твоята врата? 1 част

Тестовете с картинки говорят много за нас

1252
0
SHARE

Този кратък психологически тест ще ви покаже какъв тип характер сте. Възможно е да видите неподозирани свои черти на характера.

В избора на врата се крие и закодираното послание какво ви предстои, спрете пред една и вижте къде ще ви отведе тя:

Врата 1 – волен път за хора с големи нужди от пространство. Извирате сами своята посока, вървите уверено и независимо от препятствията. Вие сте от хората, които се радват на света и нямате време да се занимавате с хорското мнение. Бунтари сте, но при вас съпротивата е по-скоро пасивна и без големи преки битки с околните.

Врата 2 – тя отговаря на хората държащи на своето лично пространство. Прекарвате си добре времето сами със себе си и се отдавате на размисли. Отзивчиви сте, но като цяло предпочитате да вървите сами по своят път и не сте сред най-склонните да си търсите други хора за компания.

Врата 3 – тя е за хората, които винаги са дейни и ангажирани, те водят много пъстър живот. Вие сте любознателни естети и целта не е толкова важна за вас колкото самото преживяване от пътуването. Тази врата е характерна за духовно богати личности, интелектуално настроени, вие притежавате чувство за хумор и духовитост, които смело споделяте с околните.

Следва продължение…

 

 

 

LEAVE A REPLY