Home Всичко за жената Колко ви влияе чуждото мнение? (отговори на теста)

Колко ви влияе чуждото мнение? (отговори на теста)

В ситуация като тази може да получите реална представа за самооценката си

1221
0
SHARE

Колко точно ви влияе чуждото мнение на човек без значителен авторитет пред вас?

Отговори:

а) Мнението ви е бетон, вие си преценявате сами най-правилно според вас. Никой не успява да ви убеди в обратно на вашето заради изгода. Имате стил, но и не търпите противоречие, склонна сте към арогантност и агресивност заради несъгласие.

б) Чувствате се сигурни и знаете, че преценката ви е реална, но също така изпитвате нужда и да обосновете избора си. Не искате да обидите или да спорите с никой, но често преминавате в „обяснителен режим“ без това да ви е нужно изобщо. Не се хабете просто.

в) Имате твърдо мнение и не позволявате някой да ви се меси в избора или живота. Учтиви сте и слушате, но това не променя вътрешната ви убеденост щом веднъж нещо сте решили. Вслушвайте се понякога и в чуждите думи все пак, това може да ви бъде от полза в определени ситуации.

г) Несигурни сте и често търсите чуждото одобрение, прекалено лесно оставяте околните да ви влияят. Склонни сте да ви манипулират лесно само защото сте загубили малко време на някой, на продавачките това им е работата все пак. Повече увереност и самочувствие, вслушайте се в истинските си желания.

LEAVE A REPLY