Home Любопитно Кои хора са най-проклети според зодията?

Кои хора са най-проклети според зодията?

6905
6
SHARE

ЗодииВсъщност, този въпрос е малко относителен, защото, ако се замислим всеки от нас си има малко проклетия в себе си. Е разбира се, има и такива с концентриран проклетизъм, както се казва. Това със сигурност има общо със зодията на дадения човек, но преди всичко не приемайте нещата прекалено на сериозно и се забавлявайте с текста по- долу:

Овен – На момента са проклети, а след време се опитват да оправят нещата чрез мили очи.

Телец – Ето това е зодия с вродена проклетия. По принцип обясняват, че не са засегнати и няма значение, но в същото време вече измислят как да си върнат за случилото се и то по-много по- тежък начин, за да ви заболи.

Близнаци – Те също са проклети, но не го осъзнават, че нараняват някого. Ако ви нагруби, след минута ще ви попита с учудване, защо сте обидени.

Рак – тяхната проклетия е тясно свързана с добра манипулация, те знаят как да завъртят нещата в своя полза.

Лъв – Тази зодия се свързва с превъзходство, според тях всички са под него и може да бъде проклет с всеки около себе си като не му пука.

Везни – Тези хора са толкова проклети понякога, че си връщат на всеки, който ги е ранил, това може да стане след години, но се случва.

Скорпион – за тези зодии се носят легенди и се твърди, че няма по -проклета зодия от тази. Те до такава степен се навиват, че искат всички да им играят по свирката.

Стрелец – Тази зодия е проклета, от гледна точка на обичта си към скандалите, те винаги намират за какво да вдигнат скандал.

Козирог –  За козирозите се счита, че имат три явни черти събрани в една ПРОКЛЕТИЯ. Това са егоизъм, безразличие и алчност.

Водолей -Обичат да се забавляват като тормозят останалите, това е един вид висш начин да бъдеш проклет.

Риби – Тук е трудно да се каже дали говорим за това, тази зодия е проклета, на тях им е толкова безразлично какво се случва, че едва ли имат желание и да бъдат проклети към околните.

 

6 COMMENTS

  1. Sunny Pandjarov Напротив, най-вероятно Проклетията им е толкова чужда като понятив, че не са сметнали за необходимо да ги включат в тази класация 😉

LEAVE A REPLY