Home Всичко за жената Кои са най – дразнещите навици на мъжете?

Кои са най – дразнещите навици на мъжете?

863
0
SHARE

Колкото и да ги обичаме, мъжете имат някой много дразнещи навици, които ни влудяват. Момичета, вижте нашия списък с най – досадните мъжки навици и ако се сещате за още нещо, ще се радваме да го допълните.

chorapi

„ Мило, къде са ми нещата?”

Ако още веднъж чуете ”Къде ми е..” предполагам ще ви се прииска да го хванете за врата, да стискате и да не пускате. Мъжете никога не знаят къде са им нещата или им е по – лесно вие да им ги дадете.

Разхвърлят дрехи и чорапи

Ако откриете мъж, който си подрежда всеки път дрехите и си слага чорапите в коша за пране, вие сте открили митичния Еднорог. Дами, няма как да ги научите на този урок, ще се натъквате цял живот на мръсни чорапи в различни кътчета на жилището си.

Помнят избирателно

Няма да запомни това, което сте му казали да купи от магазина, но може да ви разкаже в подробности каква кола е видял преди няколко месеца паркирана на някоя улица. Мъжете помнят само това, което им изнася и което им е интересно, за останалото просто се изключват.

Оставят отворени чекмеджетата и шкафовете

Ако търсят нещо, не само че разбъркват целия шкаф, но и никога не затварят вратите.

Казват някой фрази, без да ги мислят

Обикновено, когато искат да ви накарат да млъкнете ви казват „Съжалявам, скъпа!” без обаче да го мислят. Вие го виждате в очите им и се ядосвате още повече, но това изобщо не ги тревожи.

LEAVE A REPLY