Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Кои зодии са най – стиснати? I

Кои зодии са най – стиснати? I

1734
0
SHARE

Овен

zodii

Да дадеш пари в ръцете на Овен е все едно да пуснеш дете в сладкарница и да му кажеш:”Яж!” Овните не мислят, че не са платили тока, че трябва да се плащат данъци или ще им спрат телефона. Когато решат, че им се пазарува, могат да профукат всичко наведнъж, без да помислят и за секунда. Интересното обаче е, че те винаги успяват да се справят и да намерят пари да изкарат месеца. Ако обаче решат, те могат да бъдат много спестовни и да скътат доста пари…стига да си го навият на пръста.

Телец

Телецът обича финансовата сигурност. Той не е скръндза, нито пинтия, просто обича хубавите и скъпи вещи и харчи разумно. Обича да знае, че някъде там има една хубава банкова сметка, в която е скътал бели пари за черни дни.

Близнаци

Близнакът може да пести, пести и в един хубав слънчев ден да „превърти” и да изхарчи всичко до последната стотинка. Искат ли нещо, те не могат да търпят и го купуват веднага, без да мислят дали ще могат да изкарат до следваща заплата или не. Близнаците обичат скъпите и хубавите неща, но не търпят да са зависими и да търсят заеми, затова се стремят да заемат добри позиции и да си изкарват хубави пари.

Рак

Раците умеят да разпределят добре парите си. Те са пестеливи, но не стиснати и са много добри и находчиви бизнесмени. Не пръскат пари необмислено, не обичат да дават заеми, но за сметка на това към близките си хора се отнасят мило и им помагат финансово, ако се наложи.

Лъв

Лъвът харчи… екстравагантно и със стил. Безкрайно щедри са и обичат да пръскат огромни суми. И жените, и мъжете от тази зодия искат от всичко по много и го искат веднага. Маниаци са на тема пазаруване и пръскат пари не само за себе си, но и за всеки, който е около тях.

Дева

djoui

Девите печелят добре, разпределят си финансите добре и не обичат да пръскат пари. Те не са стиснати, просто не обичат разточителството и неразумните покупки. Преди да решат да купят нещо, те внимателно обмислят покупката си. Не обичат да дават заеми, защото изпадат в ужас дали ще им ги върнете.

LEAVE A REPLY