Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Кои зодии са най – стиснати? I I

Кои зодии са най – стиснати? I I

1579
0
SHARE

Везни

zodiii

Везните имат един недостатък… пилеят пари за скъпи вещи. Като цяло не са много разточителни, но не могат да устоят на скъпите вещи и това им създава проблеми. Жените обичат марковите дрехи, скъпите парфюми, а мъжете си падат по скъпите мъжки играчки.

Скорпион

Скорпионите също като Везните обичат скъпите играчки и вещи. Те могат да профукат всичко веднага и до стотинка, ако нещо им хареса. Не обичат да харчат за маловажни според тях неща като храна, сметки и други режийни разходи. Скорпионите, за разлика от Везните обаче, винаги имат скътани пари настрана, които да ги спасят в тежко положение. Те умеят много добре да се изкарват безпарични и никой не знае, колко пари всъщност са си скътали в банковата сметка.

Стрелец

За Стрелците парите растат по дърветата. Те си харчат на воля и за тях да прахосват пари си е съвсем в реда на нещата. Често затъват в дългове, но винаги излизат от тежкото финансово положение в което попадат, тъй като винаги се случва нещо, което им помага да се справят. Отношението на Стрелците към парите е тотално сбъркано. Те не работят да изкарват заплата, а да се изразяват като личности. Изкарването на заплата е прекалено скучно за тях.

Козирог

stisnati

Ето я една от най – пестеливите зодии, да не кажем стиснати. Козирог не дава заеми, не прави необмислени покупки и не се разпростира извън чергата си. Обичат намаленията и разпродажбите и няма да се погнусят да бръкнат в контейнера, защото са видели нещо, което може да им потрябва някога си.

Водолей

За Водолея това, че няма пари не е никакъв проблем да си купи това, което си е наумил. Те са в двете крайности – или имат много пари или са крайно безпарични. Водолеите работят здраво, изкарват добри пари и си ги харчат също така добре.

Риби

Рибите имат нюх към управлението на парите, но просто са си разсипници. Обичат да харчат и го харчат със стил. Те обаче умеят и да пестят, когато го решат и обикновено, когато имат семейство успяват да спестят достатъчно, без да се стискат много.

LEAVE A REPLY