Home Красота Кои зеленчуци премахват целулита?

Кои зеленчуци премахват целулита?

913
0
SHARE

2207_2Има ли жена, която да не иска да бъде красива и колко много страдаме от целулита, който се появява по кожата ни и понижава нашето самочувствие. Пробваме какви ли не диети и мазила, но всъщност тайната е в правилният подход. Дори диетата да има резултат тя трябва да бъде правилно подбрана. За та зи цел трябва да знаем кои храни са подходящи. Не може само да кажете, че сте на диета и да ядете просто зеленчуци. Да те са полезни, но има значение какви зеленчуци ядем, за това ето и кои са подходящи:

1. Броколи- В броколите има високи нива на витамин С и калций, а те и двата са важни за борбата с целулита, като влиаят на нивата на естроген. Алфа липоична киселина е важно съдържание в броколите, които ги прави и по-различни и специални. Чрез нея се предотвратява спирането на производство на колаген.

2.Сладки картофи– В сладките картофи се съдържат  витамини, които отговарят за двете най-важни неща за борба с целулита. Това са кръвообращението и борбата с токсините, имате ли добри показатели имате и резултат.

3. Брюкселко зеле- Приема на зелени листни зеленчуци е перфектен за целулита и борбата срещу него. Консумирайте го редовно и под всякаква форма. В него се съдържат вещества, които се борят с факторите предизвикващи целулит. Както знаем промяната на нивата на естроген оказва влияние на целулита.

LEAVE A REPLY