Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Кое число ви носи късмет според зодията? Разберете сега!

Кое число ви носи късмет според зодията? Разберете сега!

4332
0
SHARE

В Астрологията числата са много важни. Те носят определен заряд и енергия, която влияе на определените хора по различен начин. Информацията, която ни дават числата пак според Астрологията е в пряка зависимост от планетите.

zodii

Разберете кое число ви носи късмет според зодията?

 

Слънце 1

Ако сте зодия Лъв, то зодията ви е под знака на Слънцето и числото, което ви носи късмет е 1. То е символ на положителното, активността и успеха в бизнеса. Числото, от което трябва да се пазите е 2. Двойката винаги ще ви дърпа назад.

Луна 2

Двойката носи късмет на Рака. Тя носи енергията, любовта и сигурността, които са винаги нужни на Рака. Числото, от което трябва да се пазите, ако сте Рак е единицата.

Марс 3

Ако сте Овен или Скорпион, тройката е вашето число на късмета. Ако искате да просперирате в бизнеса или да ви върви в любовта, обградете се предмети или носете бижута с с триъгълни орнаменти.

Меркурий 4

Четворката е числото на Близнака и Девата. Това число носи енергията на знанието, креативността, науката, дълбоката мисъл. Интересното при тези зодии е, че освен четворката и числото 13 им носи късмет.

Юпитер 5

Щастие ще ви донесе петицата, ако сте зодия Стрелец. Стрелците са си галеници на съдбата и е достатъчно, в което и друго число да се съдържа 5, за да им носи късмет.

Венера 6

Ако зодията ви е Везни или Телец, шестицата е вашето късметлийско число. Това число ви носи късмет, удовлетворение от работата и най – вече любов.

Сатурн 7

Седмицата е числото на Козирога. То ви носи късмет и ви помага да се справите и с най – големите трудности.

Уран 8

Ако сте Водолей, осмицата е числото, което ви помага. Осмицата е числото на различните, особените хора. То е символ на безкрая и креативните идеи.

Нептун 9

Деветката е символ на целостта, на завършеността. Тя е числото на Риби и им помага в работата и живота.

LEAVE A REPLY