Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Как пазаруваш според зодията? 2 част

Как пазаруваш според зодията? 2 част

1129
0
SHARE

Везни

zodiii

Ти купуваш трудно. Винаги си неуверена, да купуш или не. Чудиш се дали да купиш дори тогава, когато си вляза в магазина за точно определено нещо.

Скорпион

Ти си падаш по нестандартните и необичайни неща. Рядко пазаруваш не защото си стисната, а защото търсиш нещо, което да те отличава.

Стрелец

Ти умееш да харчиш и го правиш с удоволствие и доста често безрасъдно. Ако нещо не ти хареса в отношението на продавачите, можеш да им изнесеш цялата лекция за правата на потребителите, без да имаш идея за какво точно говориш.

Козирог

Ти обичаш качествените продукти и преди за купиш каквото и да е, държиш да си сигурна, че продуктът си струва парите. Преди да купиш нещо, обмисляш добре и търсиш информация.

woman-shopping

Водолей

Пазаруваш доста хаотично. Можеш да влезеш в магазина за чорапи, а да излезеш с оборудване за планинско катерене. Добре е да си правиш списък от какво се нуждаеш, за да не изпадаш в ситуация да не ти достигат пари на касата.

Риби

За теб пазаруването си е цял ритуал. Ти пазаруваш спокойно, не бързаш за никъде и се наслаждаваш на самия момент. Можеш да обикаляш по магазините цял ден, разглеждайки какво се предлага. Купуваш неща, които ти действат емоционално.

 

LEAVE A REPLY