Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Как пазаруваш според зодията? 1 част

Как пазаруваш според зодията? 1 част

1100
0
SHARE

Овен

shopping

Ако си Овен, най – вероятно пазаруваш доста необмислено. Мислиш дълго какво искаш да си купиш, но влезеш ли в магазина купуваш това, което ти попадне пред очите. Като се прибереш в къщи, съжаляваш за по – голямата част от покупките, които си направила, защото са били необмислени.

Телец

Ти се отнасяш отговорно към пазаруването. Сравняваш цени и качество, имаш план точно какво ти трябва. Пазаруваш рядко, но когато го правиш купуваш неща, които са ти удобни и на които ще се радваш дълго.

Близнаци

Ти пазаруваш импулсивно и почти никога не се замисляш дали нещо ти трябва или не. Можеш да отидеш до близкия супер за мляко и да се върнеш вечерта с пълни торби с покупки, които после ще събират прах в някой шкаф и които никога няма да сложиш.

Рак

Ти си просто шопинг маниак. Не можеш да устоиш на нито един МОЛ, разпродажба или нещо, което си мярнала на някоя витрина, докато случайно минаваш покрай нея. Хубаво е, когато пазаруваш да им някой с теб, който да е по – разумен и да те спира от необмислени покупки.

zodii

Лъв

Ти си много взискателна, когато пазаруваш. Не само че държиш да си супер модерна, но и искаш всички продавачи в магазините да се отнасят с теб като кралица и да ти обръщат внимание. Ако не го направят, ти няма да купиш нищо от тях.

Дева

Ти си падаш по разпродажбите. Видиш ли разпродажба, ти си на ход и пазаруваш всичко, което ти се стори изгодно.

 

LEAVE A REPLY