Home Уютен дом Как лесно да замаскираш подреден дом

Как лесно да замаскираш подреден дом

Научи как да изчистиш светкавично

1547
0
SHARE

Ти си окей да живееш в твоята собствена мръсотия, докато твоя приятелка не ти пише, че е наблизо с твоята безценна Шанел чанта, която тя е била задържала със седмици и най-после е готова да ти върне обратно. Ти не можеш да пропуснеш възможността да си върнеш любимата чанта, но ти също не можеш да й позволиш да види сегашното катастрофално състояние на твоя апартамент. За по-малко от 5 резервни минути какво да направи едно момиче? Поеми си дълбок дъх и разбери как да залъжеш, че домът ти е изчистен и подреден чрез тези прости съвети.

1. Махни всичко от пода в хола. Обувките, които изрита когато влезе снощи, съборената стойка на телевизора от твоята котка, която е прехвърчала през хола като хала, всичко. Ако си направила бъркотия и в друга твоя стая, просто не допускай приятелката ти да влезе там. Фокусирай енергията си върху мястото, на което тя ще стъпи, направи пътят към него проходим и чист, и това ще доведе до голяма промяна.

2. Изхвърли всичко в боклука или в друг контейнер. Ти имаш 5 минути, не 5 часа, така че ние бихме искали да те посъветваме да поставиш всичко там, където принадлежи, но ти нямаш това време. Като натъпчеш всичко в едно единствено място, ти ще можеш да се върнеш за него по-късно и да направиш подходяща реорганизация. До тогава, бъркотията може да бъде поместена и скрита под твоя диван.

3. Оправи всичко друго, което е останало. Купчините списания правещи твоята маса за кафе да изглежда безразборна, можеш да промениш като подредиш на един единствен куп. Одеалата също трябва да са сгънати, а не смачкани на топка.

Направила си 5-минутното почистване и твоята приятелка все още не е пристигнала? Премести се в банята. Това е най-вероятното място в твоя дом, което приятелката ти ще посети, и където не можеш да я спреш да отиде, така че погрижи се да я ароматизираш, да дезинфекцираш мивката и да избършеш прахта. Ще ни бъдеш благодарна, когато гостенката ти пожелае да използва тоалетната.

LEAVE A REPLY