Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Как казва той „ОБИЧАМ ТЕ“ според зодията!

Как казва той „ОБИЧАМ ТЕ“ според зодията!

2889
0
SHARE

boys-zodiac-signsВсеки човек е индивудален и различен. На някои им е трудно да се обясняват в любов, а на други не. Всъщност начинът, по който един мъж казва заветните думи: " Обичам те", зависи до една степен от зодиакалния му знак. Ето как, всяка зодия се обяснява в любов на половинката си:

Овен- Мъжете от тази зодия се оказва, че често казват думите "Обичамте" и то в момент, когато са силно развълнувани, а много често след това не си спомнят. Така, че не се радвайте много ако ги чуете от мъж под този зодиакален знак.

Телец- Телците чакат подходящия момент да го кажат, но за сметка на това си заслужава. Един телец казва "Обичам те", само ако наистина е сигурен, че е така.

Близнаци- Тук са събрани влюбчиви натури и много често след това може да отрече, че ви е казал колко ви обича. Всъщност думичките ги ползват да постигнат това, което желаят в момента.

Рак- Тук са мъже, които не се решават да изрекат тези думи ей така. Трябва да са сигурни, че ви обичат и чакат тозния момент.

Лъв– Мъжете лъвове са много сериозни и истински мъжкари, те казват обичам те сериозно и го правят по изключително официален начин, може това да бъде даже официално пред хора.

Дева- Тази зодия са изключително спокойни във всичко, дори в обяснението в любов. Така може да ви го каже съвсем спокойно и все едно не е нищо важно. Не си мислете, че не му пука, просто са такива, а когато дева каже, че ви обича, значи е завинаги и искрено.

Везни– Те се обясняват в любов пламенно и пред всички хора. Везните искат да знаят всички хора, че обичат партньорката си. Не си мислете обаче, че го правят нарочно и ей така. Един мъж везна се обяснява в любов, само ако наистина обича.

Скорпион- Тези мъже трудно се обясняват в любов. Те са притеснителни и крият чувствата си, ако успеете да накарате мъж скорпион да ви каже "Обичам те" Значи не само е влюбен, а е луд по вас.

Стрелец-  Стрелецът не се обеснява в любов или поне е много рядко. Тези мъже не искат да бъдат сами и без да има кой да ги ограничава.

Козирог-Тези мъже не казват "Обичам те" те показват любовта си с дела и знаят как да го правят.

Водолей- Трудна работа е да чуете от водолей, че ви обича дори да го питате право в очите пак няма да получите отговор "Обичам те", по-скоро ще ви отговорят само "ДА".

Риби- Този зодиакален знак казва вълшебните думи едва, когато е сигурен в тях. Лошото, е че казват всичко и наистина го мислят и чувстват, но са влюбчиви натури и лесно могат да ви разлюбят.

LEAVE A REPLY