Home Всичко за жената Как да ускорим датата на менструацията?

Как да ускорим датата на менструацията?

4212
0
SHARE

mesechen-cikalВсички знаeте колко е неприятно точно, когато отидете на така чаканата почивка на море, например и цикълът ви да настъпи точно тогава. Или например да имате много важна командировка и като цяло пътуване, което трябва да прекарате в мислене дали сте се оцапали и сменяне на превързкии тампони. Колко е неудобно във важен момент да трябва да избираме подходящи дрехи, защото сме в цикъл. Да, тези неща са до болка познати за всяка жена. Именно заради това ви предлагаме няколко начина, с които може да преместите по естествен начин датата на вашата следаща менструация и тя да свърши до датата на важното събитие.

1. Витамин C– според разширени проучвания на медици е доказано, че приема на витамин C помага за ускорено идване на цикъла. Но бъдете внимателни не приемайте витамина под формата на таблетки има достатъчно храни богати на този витамин.

2. Топла вана или душ- един топъл душ, вана или дори компреси с топла кърпа в областта на стомаха помагат за ускоряване на процеса и е гарантирано, че цикълът ви този месец ще започне по-рано.

3. Повече натоварване– упражненията винаги помагат на тялото да увеличи скоростта на работа на матката и яйчниците. Движението предполага менструацията да започне по-рано. Например, всеки ден, освен редовните упражнения, се постарайте да се натоварвате по още поне 2 часа, вие преценете как, стига да подпомагат и стимулират кръвообръщението в организма.

4. Специална храна– храните богати на Каротин са много подходящи и по естествен път сигнализират на тялото да започне желания процес. Такива храни са моркови, кайсии, праскови и спанак. Със сигурност трябва да избягвате храни, които ви причинияват изкуствено подуване на стомаха, а те са такива богати на сол.

LEAVE A REPLY