Home Любопитно Как да спечелиш майка му?

Как да спечелиш майка му?

1025
0
SHARE

Ако искаш връзката ти да потръгне, спечели майка му!

 

snahi i svekarvi

Знаеш, че момчетата са си момчетата на мама и тя се грижи като орлица за тях и тяхното щастие. Когато в живота на детето на мама се появи друга жена, тя бива изследвана под микроскоп от МАМА, за която няма жена, достойна да бъде до безценното и синче.

Ако искаш да имаш спокойствие и връзката ти да продължи, първото, което трябва да направиш, е да спечелиш сърцето на МАМА.

Ето какво трябва да направиш, за да имаш майка му на своя страна.

Не пести комплиментите, но без да прекаляваш. При всяка среща намеквай, че е страхотна домакиня, има безупречен стил на обличане, подреждане и т. н.

Винаги, когато си насаме с майка му и казвай, колко добре е възпитала сина си и я моли да ти разказва истории за него.

Дори и да знаеш как се готви някое ястие, помоли я да ти помогне или покаже как го прави. Така ще и покажеш уважение и ще си вдигнеш акциите.

Питай я какво харесва сина си, излизай с нея на разходка, по магазините или на обяд или кафе.

Искай и мнението как да сготвиш любимото му ястие, какво да купиш за подарък за рождения ден на сина й, помоли я да организирате заедно купон – изненада за безценното и съкровище.

Не говори лоши неща за сина й пред нея, дори и да те е ядосал неимоверно много, а в случай че мама и син се скарат, не вземай страна, но елегантно намекни, че тя е права.

Проявявай интерес към нейните хобита и работа.

Ако искаш да имаш най – мощния съюзник на своя страна, не игнорирай майка му в никакъв случай.

 

LEAVE A REPLY