Home Всичко за жената Как да се справяме по-лесно в ежедневието си?

Как да се справяме по-лесно в ежедневието си?

660
0
SHARE

1688Ставате сутринта и още докато си отворите очите се сещате, че днес имате натоварен ден с един куп задачи и задължения. Как да се справите с тях и как да се организирате имате чувството, че няма да ви стигнат и 3 дни за нещата, които трябва да сършите днес. Ето защо може сами да си помогнете и да успеете да разпределите всичко.

– Кафето сутрин

Трябва да го изпиете на спокойствие, не започвайте още  скафето да започвате да работите и да се мъчите. Отдайте са на чаша кафе без да се занимавате с нищо друго.

– Упражнения

Всяка сутрин 5 минути в упражнения помагат да се тонизирате и носят положително зареждане

– Не на тишина

Това се отнася за работата, ако сте в офис и там е тихо, това няма да ви помогне да се концентрирате. Доказано, е че човек се концентрира по-добре, когато до него има шум.

– Разпределете времето си

Това се прави още предния ден, като си разпределите всички задачи и ангажименти по часове. Така организиран деня минава по-лесно.

– Записвайте си

Това е една от големите грешки, ние се опитваме да помним всичко и така мозъкът се натоварва много. Записвайте си всичко важно и така, когато имате натоварен ден няма да се чудите, а просто ще погледнете за нужната информация.

LEAVE A REPLY