Home Красота Как да се разделим със сенките под очите?

Как да се разделим със сенките под очите?

889
0
SHARE

Чаени-торбички-под-очитеВсяка жена изразява себе си чрез очите и погледа. Първият контакт с друг човек винаги се прави с очи. Очите говорят и казват всичко за един човек, не случайно казват, че именно по очите се познава всичко. Сенките под очите винаги са били проблем за жените. Те се появяват от преумора и стрес. Лошото, е че сдобиваме леснос тях, но после е много трудно да се разделим с тях. Ето няколко процедури, с които ще облекчите вашите торбички и сенки под очите и отново ще върнете блясъка в очите си.

– Чай с кофеин– този вод чай се ползва още от преди много време, както се казва нашите баби са го ползвали, за да понижат силата на сенките под очите. Вземете две пакетчета такъв чай и ги потопете за 10 секунди в гореща вода, но не вряла. Посатвете ги за 10 минути в хладилника, а след това върху всеки клепач. Стойте така 5 минути и веднага след това ще видите поразителен ефект на освежаване на околоочния контур.

– Метална лъжица– това също си е стар метод познат от години, трябват ви две лъжици. Поставете ги под силна струя студена вода за 1 минута. А след това ги притиснете към очите. Но не ги покривайте, а поставете под очите точно върху сенките. Стойте така поне 1 минута и махнете.

– пресни краставици- за този трик май няма някой който да не е чувал. Трябват ви 2 парчета дебело нарязана краставица. Легнете отпуснете се, затворете си очите и поставете краставицата върху всяко око. Почин ете си и постойте така поне 30 минути. Ще видите колко по-добре ще изглеждат очите ви, когато махнете краставицата.

LEAVE A REPLY